Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Τετάρτη 2 Φεβρουαρίου 2011

Η ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΕΟΡΔΑΙΑΣ ΣΤΟ ΕΤΗΣΙΟ «ΡΑΝΤΕΒΟΥ» ΤΩΝ ΠΤΟΛΕΜΑΪΤΩΝ ΤΗΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ (από τις δραστηριότητες της Δημάρχου τον 1ο μήνα)

23-01-2011
Η Δήμαρχος Εορδαίας Παρασκευή Βρυζίδου, με την πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου Ιωάννα Ανδρονικίδου, παραβρέθηκαν στην εκδήλωση, που διοργάνωσε ο Σύλλογος Πτολεμαϊτών Θεσσαλονίκης "Εορδαϊκή Εστία" σε γνωστό ξενοδοχείο της Θεσσαλονίκης, για την κοπή της παραδοσιακής βασιλόπιτας.
"Η φετινή εκδήλωση είναι  ξεχωριστή, καθώς συμπίπτει με τα 40 χρόνια δημιουργικής πορείας του Συλλόγου και ταυτίζονται με τα πρώτα γενέθλια της δικής μας θητείας", επεσήμανε εμφανώς συγκινημένη  στον χαιρετισμό της η Δήμαρχος Εορδαίας, ευχόμενη να υπάρξει ταύτιση σε μία κοινή τύχη για επιτυχημένη πορεία .
 Η κ. Βρυζίδου δήλωσε ότι σήμερα που η χώρα διέρχεται  κρίση όπως και οι θεσμοί και οι αξίες, στο μόνο που μπορεί να στηριχθεί η Ελλάδα και η Εορδαία είναι στα ισχυρά ανθρώπινα δίκτυα,  τα οποία εργάζονται ανιδιοτελώς, προκειμένου να στηρίξουν τον τόπο μας και τους ανθρώπους τους.
Υποδεχόμενη τους προσκεκλημένους η Πρόεδρος Φρειδερίκη Κεφαλίδου, παρουσία όλων των μελών του Δ.Σ. , τους ευχαρίστησε για την στήριξη σε κάθε προσπάθεια του Συλλόγου, ενώ έδωσε έμφαση στις στενές σχέσεις των μελών της " Εορδαϊκής Εστίας" με τη γενέτειρά  τους.