Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Πέμπτη 6 Μαρτίου 2014

Κυπελλούχος της ΕΠΣ Κοζάνης ο Μακεδονικός Φούφα-Νίκη με 1-0 στον τελικό επί της Ακρινής-Δείτε πολλές φωτογραφίες από τον αγώνα, τις κερκίδες και την απονομή!




O Mακεδονικός Φούφα ήταν ο μεγάλος νικητής στον συναρπαστικό τελικό Κυπέλλου της ΕΠΣ Κοζάνης, επικρατώντας με 1-0 του Απόλλωνα Ακρινής, στο Δημοτικό Στάδιο Κοζάνης.
Ο τελικός, που πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Τετάρτης, κρίθηκε με ένα τέρμα που σημείωσε ο Σιδηρόπουλος στο 65′ με το παιχνιδι, στη συνέχεια, να διεξάγεται υπό βροχή.
Τον αγώνα παρακολούθησε αρκετός κόσμος και από τις δυο ομάδες, αλλά και φίλαθλοι της ευρύτερης περιοχής, ενώ την απονομή έκανε ο αντιπεριφερειάρχης Κοζάνης Γιάννης Σόκουτης. Παρούσα ήταν και η δήμαρχος Εορδαίας Παρασκευή Βρυζίδου.
Οι φωτογραφίες είναι του Δημήτρη Στραβού














www.kozanimedia.gr

kozan.gr:Ο Μακεδονικός Φούφα κυπελλούχος της ΕΠΣ Κοζάνης για τη σεζόν 2013-14 (Φωτογραφίες & Bίντεο)






podosfairoΟ Μακεδονικός Φούφα είναι η κυπελλούχος ομάδα της ΕΠΣ Κοζάνης για την αγωνιστική περίοδο 2013-14, αφού κέρδισε τον μαχητικό Απόλλωνα Ακρινής με σκορ 1-0. Το μοναδικό τέρμα της συνάντησης σημείωσε στα μισά του δευτέρου μέρος ο Σιδηρόπουλος, ενώ το παιχνίδι έγινε σήμερα Τετάρτη 5 Μαρτίου στο Δημοτικό Στάδιο Κοζάνης παρουσία πολλών φίλων και των δυο ομάδων παρά τη συνεχή βροχή που έπεφτε κατά τη διάρκεια του τελικού.
Την απονομή στους Κυπελλούχος έκανε ο Αντιπεριφερειάρχης Κοζάνης κ. Γιάννης Σόκουτης.
Θανάσης Τέγος












- See more at: http://www.kozan.gr/?p=148588#sthash.5Kf825H7.dpuf