Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Κυριακή 2 Μαρτίου 2014

Με επιδείξεις αεροσκαφών – διαγωνισμό χαρταετού και σαρακοστιανά εδέσματα η «Καθαρά Δευτέρα» στην Ολυμπιάδα

www.eordaia.org

DSC07457
Μία διαφορετική Καθαρά Δευτέρα υπόσχονται οι δύο σύλλογοι της Τοπικής Κοινότητας Ολυμπιάδας, προσκαλώντας τους κατοίκους της Εορδαίας να την επισκεφθούν.
Ενώνοντας τις δυνάμεις τους ο Μορφωτικός Πολιτιστικός Σύλλογος Ολυμπιάδας και η Αερολέσχη Εορδαίας διοργανώνουν με την υποστήριξη του Δήμου Εορδαίας και της Περιφερειακής Ενότητας Κοζάνης μία ξεχωριστή εκδήλωση την Καθαρά Δευτέρα και ώρα 11 π.μ. στο Αεραθλητικό Κέντρο Ολυμπιάδας.
Πρόκειται για ένα πλούσιο πρόγραμμα, που σύμφωνα με τις δηλώσεις στον “Π” της Προέδρου του Πολιτιστικού Συλλόγου Χριστίνας Φιλίππου, θα περιλαμβάνει επιδείξεις αεροσκαφών και αερομοντελισμού, διαγωνισμό χαρταετού και προσφορά παραδοσιακών σαρακοστιανών εδεσμάτων, ενώ η εκδήλωση θα υποστηρίζεται από 4 γνωστούς Dj’ και θα αναμεταδίδεται ζωντανά από τον SKY fm 99,7 της Πτολεμαΐδας.
Η Πρόεδρος του Τοπικού Συλλόγου μίλησε για μία άψογη συνεργασία με την Αερολέσχη Εορδαίας, στην προσπάθεια ανάδειξης της παράδοσης του τόπου, ενώ απηύθυνε πρόσκληση προς όλους να παραβρεθούν στην κοινή εκδήλωση της Καθαράς Δευτέρας, που αποτελεί θεσμό για την περιοχή.

ΚΟΥΛΑ ΠΟΥΛΑΣΙΧΙΔΟΥ