Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Πέμπτη 6 Μαρτίου 2014

ΕΟΡΔΑΙΑ: Ταμείο της ΔΕΥΑ στο Δημαρχείο Πτολεμαΐδας για να μπορούν να εξυπηρετούνται καλύτερα οι δημότες


ydragogeio
Στη δημιουργία ταμείου στο Δημαρχείο του Δήμου Εορδαίας στην Πτολεμαΐδα προχωρά η Δημοτική Επιχείρηση Ύδρευσης Αποχέτευσης (ΔΕΥΑ) Εορδαίας, μετά από σχετική απόφαση που έλαβε το διοικητικό συμβούλιο της επιχείρησης στη συνεδρίασή του στις 25 Φεβρουαρίου.
Σύμφωνα με τον πρόεδρο της ΔΕΥΑ Εορδαίας, Γιώργο Καραΐσκο, το ταμείο της ΔΕΥΑ πρόκειται να λειτουργήσει στα μέσα Μαρτίου, στον ίδιο χώρο με το Ταμείο του Δήμου Εορδαίας, στο ισόγειο του δημοτικού καταστήματος, όπου θα υπάρχει υπάλληλος ειδικά για το ταμείο της ΔΕΥΑ
Η απόφαση αυτή λήφθηκε προκειμένου να υπάρξει καλύτερη εξυπηρέτηση των καταναλωτών, καθώς μετά το κλείσιμο της Συνεταιριστικής Τράπεζας με την οποία συνεργαζόταν η ΔΕΥΑ, δημιουργήθηκε η ανάγκη για την ύπαρξη ενός ταμείου της επιχείρησης σε κάποιο κεντρικό σημείο της πόλης της Πτολεμαΐδας για να μπορούν να εξυπηρετούνται καλύτερα οι δημότες, όπως σημείωσε ο κ. Καραΐσκος.
Αξίζει να σημειωθεί ότι το Δ.Σ. της ΔΕΥΑΕ στην προαναφερόμενη συνεδρίασή ενέκρινε επίσης την ανάθεση εκπόνησης μελέτης με θέμα «Μελέτη Βιωσιμότητας της Δ.Ε.Υ.Α. Εορδαίας».
Επίσης αποφασίσθηκε η συνδρομή της επιχείρησης προς τη ΔΕΥΑ Κεφαλονιάς στο πλαίσιο επίδειξης αλληλεγγύης προς τη δοκιμαζόμενη από το σεισμό περιοχή.
Στην ίδια συνεδρίαση αποφασίσθηκε επίσης η συμμετοχή μελών του προσωπικού της ΔΕΥΑΕ (από το λογιστήριο της οικονομικής υπηρεσίας της επιχείρησης) σε εκπαιδευτικό σεμινάριο με θέμα το νέο φορολογικό κώδικα.
Ρ.Β.
karaiskos