Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Τετάρτη, 5 Μαρτίου 2014

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΕΘΕΛΟΝΤΙΚΗΣ ΔΙΑΣΩΣΤΙΚΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΠΤΟΛΕΜΑΪΔΑΣ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΗΝ ΔΡΑΣΗ ΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΙΣΤΙΚΗΣ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΣΤΗΝ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑ


alt
Η αποστολή ανθρωπιστικής βοήθειας των Εορδαίων πολιτών προς τους σεισμόπληκτους πολίτες του Ληξουρίου παραδόθηκε από αντιπροσωπεία μελών της Εθελοντικής Ομάδας και εκπρόσωπο του γραφείου Εθελοντισμού και του Δήμου Εορδαίας. Η δράση ήταν πρωτοβουλία της
 Εθελοντικής Διασωστικής Ομάδας Πτολεμαΐδας και του γραφείου Εθελοντισμού της Δήμου Εορδαίας.

Ευχαριστούμε θερμά την ναυτιλιακή εταιρεία "ΙΟΝΙΟΝ PELAGOS" την ναυτιλιακή εταιρεία ΄΄ NISOS KEFALONIA ΄΄ την κοινοπραξία FB Αργοστολίου – Ληξουρίου και την εταιρεία ΓΕΦΥΡΑ Α.Ε ( Γέφυρα Ρίου – Αντιρίου ) για την δωρεάν μεταφορά όλων των οχημάτων της αποστολής και ατόμων που την συνόδευαν.
Ευχαριστούμε θερμά τους ιδιοκτήτες του Ξενοδοχείου APOLAFSI για την εξαιρετικά χαμηλή χρέωση των δωματίων στα μέλη της αποστολής και για την άψογη φιλοξενίας τους 
Επίσης ευχαριστούμε θερμά τα παιδιά από το Ληξούρι που βοήθησαν αποφασιστικά στο να λυθεί το πρόβλημα διαμονής των μελών της αποστολής.
Παράλειψη θα ήταν να μην αναφερθούμε και στον οδηγό του φορτηγού που μετέφερε τους πέντε τόνους, της βοήθειας των Εορδαίων, Μπαλτζή Βασίλη για την σημαντική τους συνεισφορά σε όλο αυτό το εγχείρημα . 
Τέλος θέλουμε να τονίσουμε ότι τα έξοδα διαμονής στην Κεφαλονιά και διατροφής των μελών της αποστολής ήταν προσωπικά του κάθε μέλους που την συνόδευαν και όχι χορηγία ή προσφορά από κάποιον.


ΕΘΕΛΟΝΤΙΚΗ ΔΙΑΣΩΣΤΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΠΤΟΛΕΜΑΪΔΑΣ

ΣΗΜΕΙΩΣΗ από "ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΠΤΟΛΕΜΑΪΔΑΣ"... Την αποστολή ακολούθησε και κάλυψε δημοσιογραφικά ο Δ/τνης Ενημέρωσης της ηλεκτρονικής έκδοσης Κώστας Μαυρίδης τα έξοδα του οποίου μας επιβάρυναν αποκλειστικά χωρίς να δεχθούμε καμία οικονομική χορηγία.